**NEW IN FROM BOOHOO**

För ett tag sen hÀmtade jag ut 2st klÀnningar och en offshoulder tröja som jag bestÀllt frÄn Boohoo (klicka pÄ texten för att komma till sidan)

TyvÀrr har jag glömt ta kort nÀr jag prövar klÀderna men lÀgger upp det i ett senare inlÀgg sÄ nu fÄr ni enbart se plaggen som jag för övrigt Àr jÀttenöjd med!

Första klĂ€nningen Ă€r en vit kort klĂ€nning med tunna axelband materialet polyester/elastan. Enkel men samtidigt elegant. Inte jĂ€ttedjup urringning vilket passar om jag vill vara lite mer ”diskret” o dĂ„ syftar jag pĂ„ tatueringarna pĂ„ framsidan av mitt bröst 😉 Denna klĂ€nning hittar ni HĂ€r till det fantastiska priset 144kr (!) o finns Ă€ven i svart och ljusblĂ„ (den blĂ„ har jag ocksĂ„ bestĂ€llt nu)

Den andra klĂ€nningen Ă€r en enkel svart snedskuren klĂ€nning som Ă€r lite lĂ€ngre Ă€n den vita vid lĂ€ngsta delen i materialet viskos/elastan. Den ÄR verkligen svart trots att den pĂ„ bilden ser lite dassig ut pga dĂ„ligt ljus 😩 Denna klĂ€nning hittar ni HĂ€r för endast 87kr(!) o finns Ă€ven i ljuusrosa och turkosblĂ„. (har bestĂ€llt dom med)

Det sista plagget jag vill visa idag Ă€r en vit open shoulder top i materialet polyester/elastan för endast 129kr(!), o den hittar ni HĂ€r. Denna finns Ă€ven i svart och röd men jag Ă€r nöjd med enbart den vita 👌

TyvĂ€rr kanske inte bilderna visar hur snygga klĂ€derna faktiskt Ă€r bara genom att se dom pĂ„ galgar men jag Ă€r sĂ„Ă„ nöjd och den vita ser ut som en vanlig top för att jag dragit upp axelbanden sĂ„ den ska hĂ€nga kvar pĂ„ galgen 😉 Priserna jag skrivit Ă€r dom som gĂ€ller pĂ„ deras sida nu idag den 19/5 02.23. NĂ€r jag köpte dom fick jag Ă€ven 50% pĂ„ hela köpet sĂ„ ja ni förstĂ„r ju att jag blev nöjd 😍

Supersnabb leverans! Snabbare Àn vad som stÄr att det ska ta, iallafall nÀr jag bestÀllde. InvÀntar Àven en annan ljusblÄ som jag bestÀllde samtidigt men fick byta storlek pÄ trots att den var i samma storlek som dom andra som satt perfekt.

PÄ denna sida finns storleksguide för de olika klÀdes sorterna men om ni bestÀller ur deras plus collection kan jag iallafall sÀga att storlekarna kÀnns som sveriges. Inga avgifter frÄn postnord tillkom utan endast frakt pÄ 50kr.

Kan verkligen rekommendera denna sida!!

3 reaktioner pĂ„ ”**NEW IN FROM BOOHOO**

  1. Vad billigt för sÄ fina plagg! Aldrig hört talas om sidan, men nu vet ju jag vad jag ska Àgna mig Ät de kommande timmarna =D Tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s