Alla Tjejers Måsten.

För ettt par dagar sen köpte jag ett par nya skor på makens jobb. Jag älskar dom, sjukt sköna skor. Dom heter Bagheera AEX C75 och är nu på kampanj för 499kr istället för priset 799kr. Alltså hela 300kr billigare och ni kan köpa skorna HÄR eller direkt på plats i sportgymbutiken i Skövde om ni bor i närheten. I skorna använder jag även Bagheera memory foam sulor och de känns som man går på moln och både min rygg, mina knän och fötterna känner skillnad. Inläggen köper ni i butiken eller HÄR och priset är för två sulor 😀 Skorna passa lika bra på hårt umderlag som i terräng och skog.


Jag har även köpt hem en sprayconditioner från Nef som gör under för håret, tillför fukt och gör det mindre statiskt o ”flygigt” och en colourlock spray som gör att färgen sitter i 5ggr längre i färgat hår, älskar båda två o dom funkar verkligen så dem rekommenderar jag och ni kan köpa dom på Lyko, klicka på respektive behandlings alternativ. 

För ett tag sen la jag upp bild på mitt nya schampoo och balsam och lovade att skriva mer om det när jag kört med det ett tag.


Det heter alltså sexy hair blonde. Varför det heter just blonde vet jag inte för det funkar sjukt bra på färgat hår i allmänhet. Efter sommarens blonderingar hit o dit och alla färgningar efteråt så var mitt hår katastrof. Helt sönderslitet och tovigt. Efter en gångs användning av shampot o conditionern kändes redan stor skillnad och det kvarstod. Ju mer jag använt det destu bättre har håret blivit och nu är det inom en snar framtid möjligt för mig att troligen få håret i så bra toppskick som e möjligt med tanke på min hårstruktur. Det är 1liters flaskor (glöm ej köpa med pumpar separat) och ni kan köpa dom på LYKO.

Hårbehandlingarna och shampot + balsamet är nog fan alla tjejers måsten, iallafall om ni färgar/behandlar håret på något sätt 💗

Annonser

Om Linda

34 årig tjej som bor med min pekingese valp Gizmo och är gift med min make Dennis i den lilla hålan Skövde.. Här får ni följa mitt liv som bipolär och borderline med alla diagnoser som det innebär, min resa efter min gbp operation i oktober 2014 och mitt liv i största allmänhet. Kommentera gärna och undrar ni över något, fråga :) R.I.P Leya som var tvungen att avlivas den 30/8 -15- 12:16 tog våran älskade lilltjej sitt sista andetag och vi saknar henne varenda vaken minut.
Det här inlägget postades i Kost och Motion, Shopping., Sjukdom o Hälsa., Tankar o Funderingar, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s