Lådan för alla fiskefantaster.

Fyller killen år eller du bara vill skämma bort han lite och du har ingen aning om vad du ska köpa till någon som har nästan allt han vill ha? Älskar han att fiska och lägger otaliga kronor på fisketillbehör var o varannan månad? Du själv har liksom jag väldigt lite koll på vad som är bra och vad han skulle bli glad över. Nu finns lösningen här tjejer!

Kolla in Sportfiskelådan 👍

sportfiskelådan är liksom t.ex bakboxen/dejtboxen/matkassen en prenumerationstjänst men helt utan bindningstid (genom att säga upp lådan den sista vardagen i månaden så kommer det sen ingen mer låda) PLUS att du kan göra valet att beställa en låda av de valfria varianterna och betala en engångsavgift så får du minst 3lådor ( du kan själv välja hur många mån du vill vara med och beroende på det så är den fasta engångskostnaden olika hög) När du inte längre vill fortsätta din prenumeration så säger du lätt upp tjänsten på dina sidor och om du gjort en engångsbetalning så skickar du ett mail till de som driver sidan.
Lådan finns i 3 olika varianter och här är prenumerationskostnaderna;

Standard 249kr/mån (minst 5produkter)
Pro 299kr/mån (minst 6produkter)
XL 349kr/mån (minst 7produkter

Om du hellre vill betala en fast engångskostnad på lägsta alternativet 3 mån (du får alltså 3 lådor för den engångskostnaden) så ser priserna ut såhär;

Standard  747kr  (minst 5produkter i varje låda)
Pro   897kr    (minst 6produkter i varje låda)
XL   1047kr    (minst 7produkter i varje låda)

Sen finns det ytterligare ett alternativ.

PRESENTKORT.
Presentkorten innehåller en 3 månaders prenumeration av Sportfiskelådan Standard, Pro eller Xl beroende på vilket du väljer att köpa. Presentkortet gäller 1år och du får en unik kod skickad hem till dig som du kan använda på sidan.
Oavsett vilken låda du väljer så innehåller den olika saker varje gång och prylarna är anpassade för svenska fiskarter. Den kan delvis innehålla hårda o mjuka beten, klistermärken och andra fiskeprylar. Dessutom får du hemskickat fiskebladet i varje låda.
Från det att du beställer lådan så skickas den följande månad nån gång mellan den 10:e-13:e
Grabbar självklart förstår jag att ni blir sugna, kanske hittade ni hit och har funderat fram o tillbaka på hur ni vill göra. Tveka inte, vad har ni att förlora?

Se framför er hur ni får hem månadens låda och likt barn på julafton sliter ni upp den och framför er har ni alla möjliga drag och grejer som ni direkt vill ut o testfiska med (helst redan igår) Ni känner redan den lätta brisen, lagom varma solen och ser framför er hur ni tar en heldag ut med båten eller bara åker till en insjö elle till havet där ni känner havslukten och knappt kan hålla er från att köra igång, ta chansen att varje månad få hem kvalitetsprodukter som ni vet att ni kommer gilla och till bra priser.

Några varumärken av alla är  Booyah Bait Co, Gamakatsu, Bomber lures, Heddon och många många fler.
Om du köper en prenumeration i Juli månad så skickas ett välkomstpaket till dig, sedan skickas din första box inom 10 arbetsdagar i Augusti..

Jag har själv beställt en standard låda till maken min och inväntar leverans sen när han provat sakerna kommer jag skriva om det här 😍 Bilderna nedan visar hur en standard låda te.x kan se ut 🙂

Ni kan även gå in på fb sidan FB sportfiskelådan för att se mera. Följ sidan, lägg hemsideadressen på favoriter, beställ produkter och njut av hur simpelt ni får hem varorna.

Vad väntar ni på? 👍

Annonser

Om Linda

34 årig tjej som bor med min pekingese valp Gizmo och är gift med min make Dennis i den lilla hålan Skövde.. Här får ni följa mitt liv som bipolär och borderline med alla diagnoser som det innebär, min resa efter min gbp operation i oktober 2014 och mitt liv i största allmänhet. Kommentera gärna och undrar ni över något, fråga :) R.I.P Leya som var tvungen att avlivas den 30/8 -15- 12:16 tog våran älskade lilltjej sitt sista andetag och vi saknar henne varenda vaken minut.
Det här inlägget postades i Happy Days, Kost och Motion, pyssel, Tankar o Funderingar, vänskap och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s